pondelok 25. júna 2018

L´Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier - šampón, čo asi potrebujete!


Netuším, čím to je, poslednú dobu mám ale pocit, že moje vlasy si toho zaslúžia podstatne viac, než som im dopriala za posledné roky a – ku podivu – aj sa s tým snažím niečo robiť. Ako jo, som odjakživa flákač, čo sa vlasov týka, ale každodenné žehlenie posledné roky si predsa len vyžaduje, aby som pre to moje háro niečo robila. A tak poctivo olejujem, maskujem, balzamujem a, off course, umývam.
Najlepšie niečím kvalitným. A teda aktuálne šampónom L´Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier pre suché a poškodené vlasy.

saveonbeauty_loreal_professionnel_serie_expert_nutrifier_sampon_recenzia


Akožeprofi rad vlasovej starostlivosti od L´Oréalu oproti bežnej, drogérkovej kozmetike by mal zabezpečiť nejakú tú starostlivosť navyše, že. Podobné očakávania od takýchto šampónov mám aj ja, ale popravde, uvedomujem si, že len o šampóne to nie je a nikdy nebude. Poďme ale najprv k takým tým technickým záležitostiam, než vyslovím nad naším dnešným fešim konečný verdikt.

saveonbeauty_loreal_professionnel_serie_expert_nutrifier_sampon_recenzia

Konzistencia Nutrifier šampónu je celkom dosť hustá a to mne teda maximálne vyhovuje – pení ideálne aj pri menšom množstve, takže v konečnom dôsledku tá cena zas taká závratná nebude. Šampón aj maximálne príjemne vonia – odér nie je príliš intenzívny, nič nepripomína, takže neobťažuje a vyhovovať musí asi každému.
Zloženie sa pre tentokrát, chvalabohu, zaobišlo bez silikónov a z toho teda juchám.

saveonbeauty_loreal_professionnel_serie_expert_nutrifier_shampoo_ingredients


Čo sa účinku týka, tu sa ale celkom nebeautyblogersky snažím tomu konečnému verdiktu vlastne vyhnúť. Asi zo šampónu  neodpadávam, ale v podstate môžem byť spoko. Vlasy šampón rozhodne nevysušuje, sú lesklé a na dotyk sa zdajú pevnejšie – dokonca až natoľko, že odkedy šampón používam, nie som schopná vyžehliť si svoje aj tak tvrdé vlasy do rovna.
Menší problém je akurát v tom, že podobný efekt moje vlasy dokážu dosiahnuť aj s niektorými lacnejšími šampónmi a to nie je v mojich očiach práve najpozitívnejšie zistenie, že jo. Určite ale nemôžem na nič frfľať, to je holý fakt!

saveonbeauty_loreal_professionnel_serie_expert_nutrifier_sampon_recenzia

Druhou stránkou, ktorú považujem za problematickú, je to, čo som už matne spomenula vyššie - a síce fakt, že šampón používam samostatne a nie s maskou/kondicionérom z toho istého radu. Som totiž tak trochu konzerva a už nejaký ten piatok si myslím, že vlasová starostlivosť by sa mala posudzovať komplexne, aby ste dokázali poriadne posúdiť účinok a nie len v jednotlivostiach - ako je to v tomto prípade. Síce si dokážem urobiť názor na šampón samotný, nie je ale predpoklad, že ho budem kupovať opakovane, ak mi bude maximálne nevyhovovať kondicionér alebo maska z toho istého radu!
Z čoho mi teda logicky vyplýva len jedno - zas budem musieť byť za zodpovednú beautyblogerku a vyskúšať pre vás aj nejaký ten balzam alebo masku z Nutrifier radu a ocheckovať, čo za luxus sa skrýva, potažmo neskrýva v tejto vlasovej starostlivosti.

saveonbeauty_loreal_professionnel_serie_expert_nutrifier_sampon_recenzia


Ak by som to teda mala zhrnúť... Šampón môžem rozhodne odporučiť, ak vaše vlasy trpia niektorým z nasledovných neduhov: suchosť, lámavosť alebo celková oslabenosť, v opačných prípadoch vám bude asi zbytočný. Keby ste ho chceli omrknúť zbližša, mrknite sem, kde ho zoženiete za cenu cécéá 8 eur.
Napriek všetkému pridám aj hodnotenie, pretože jednoducho nemám dôvod dať niečo iné.
Hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie šampónu po spotrebovaní nájdete tu.

Čo vy a vlasová starostlivosť? Tiež používate výrobky z rovnakého radu alebo to beriete krížom krážom? :)

- cc -

4 komentáre:

  1. Tak tenhle šampón vypadá fakt dobře. Já používám výrobky jak kdy, někdy ze stejné řady ale někdy to i střídám, protože mám pár oblíbenců, které jsou takové 'bokovky' :D :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tomu rozumiem, a tiež to niekedy tak robím - najmä, keď nemám inú možnosť. Ale celkom stotožnená s tým nie som :).

      Odstrániť
  2. Čo s týka vlasov, som vážne veľký flákač a mám čo doháňať. Stačila mi zatiaľ starostlivosť z drogérky, ale ako vidím časom, budem potrebovať viac. Len kde začať ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja s mojimi internetovo-parfumérkovými pokusmi - aj keď väčšinou celkom úspešnými - Ti asi moc neporadím. Záleží, v akom stave máš vlasy, mne ich zatiaľ furt stačí len hydratovať a premasťovať :D.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...