piatok 28. septembra 2018

GABRIELLA SALVETE haul PART 5 / obočie


Čo sa testovania vecí na úpravu obočia týka, majú to značky so mnou ťažké, priznávam to dobrovoľne a bez nátlaku :). Už nejaký ten piatok používam výlučne vysúvacie mikroceruzky a fixačné gély, pretože sa mi s nimi pracuje najpohodlnejšie a spoľahlivo mi udržia „dokonalé“ obočie celý deň. No a preto absolútne nepociťujem potrebu hľadať na úpravu obočia niečo nové. Keď vám ale v nádhernom balíku príde na otestovanie klasická ceruzka a paletka na obočie... Nuž, čo mám robiť?! :D

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_licenie_recenzia


Začnime ceruzkou na obočie Eyebrow Contour. Tú som obdržala v odtieni 1, ktorý je na mňa síce príliš tmavý, ale napriek tomu som ju istý čas zvládla poriadne otestovať.

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_ceruzka_na_obocie_recenzia

Ceruzka je pigmentovaná celkom dosť, čo vlastne neberiem ani ako pozitívum, ani ako negatívum. Ak odhliadneme od už spomínaného a pre mňa veľmi dôležitého faktu, že klasické ceruzky /nielen/ na obočie príliš nemusím a uprednostňujem vysúvacie mikroceruzky, tak bohužiaľ musím skonštatovať, že tá výdrž farby na obočí nie je až tak úplne celodenná! Nie je to nič tragické, ale opäť to beriem ako vec, kvôli ktorej by som si sama túto ceruzku opätovne nekúpila - pretože upravovanie vyblednutých miest na obočí počas dňa nie je zrovna to, po čom duša Claire Clairmont piští, že.
Toľko k ceruzke, prejdime k paletke.

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_paletka_na_obocie_recenzia

Eyebrow Palette obsahuje okrem vosku tri odtiene, vhodné pre brunety a popravde až tak úplne tento koncept nechápem. Ako jo, je tu možnosť akosi si ten vhodný odtieň namixovať, potažmo vytvoriť na obočí ombré efekt, ale furt si nemyslím, že je to vec, ktorú by sme všetky nutne potrebovali k životu a ja osobne by som uprednostnila paletky s odtieňom jediným. Ktorý by som si sama vybrala. A ktorý by som počas svojho života aj mala šancu minúť. Nuž ale... nevadí.
Súčasťou paletky je malý a použiteľný štetček, s ktorým sa pracuje prekvapivo celkom prijateľne, ako aj malá pinzeta na úpravu obočia, ktorú tiež určite využijem. Odtiene sú na môj vkus síce kúštik tmavšie, ale ešte furt je to v stave, ktorý sa dá ako-tak akceptovať v prípade poloprefarbenej bloncky, ako som ja.

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_paletka_na_obocie_recenzia

S paletkou mám však dva – pomerne zásadné – problémy.
Ako aj v prípade ceruzky, aj s paletkou mám problém s výdržou farby, ak ju použijem spolu s voskom. Okrem toho, že fixácia obočia je biedna až žiadna, tak sa mi tá farba počas dňa skrátka na niektorých miestach začne vytrácať a po cécéá 8 hodinovej šichte v práci už obočie treba jednoznačne poopraviť! Oveľa lepšie výsledky dosiahnem, ak farbu na obočí zafixujem mojím obľúbeným fixačným gélom a na vosk z paletky skrátka zabudnem.
Druhým /aj keď pre mňa nie až tak veľkým/ problémom je to, že sa mi zdá, že pri dennom používaní ten môj odtieň miniem možno tak do dvoch mesiacov – v deň písania recenzie som paletku použila možno tak desaťkrát a už ju mám teda celkom slušne rozrytú! Ako jo, nie sú to tragické dva týždne spotreby mojej obľúbenej mikroceruzky, ale na tieň sa mi to zdá tiež žalostne málo.

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_licenie_recenzia


Ak to mám teda nejako zhrnúť... Ceruzku zrejme posuniem niektorej kamarátke, ktorej bude odtieňovo viac vyhovovať, ale teda rozhodne sa k nej neplánujem vracať ani v prípade, že by bola v mne prijateľnejšom odtieni. Čo sa paletky týka, tú možno aj dopotrebujem, ale len v kombinácii s mojím obľúbeným fixačným gélom – inak totiž nefunguje tak, ako by som to od nej vyžadovala. V každom prípade, ako pozitívum beriem fakt, že som konečne vzala na milosť používanie tieňov na obočie a je možné, že sa ešte po nejakom inom poobhliadnem :).

hodnotenie:
ceruzka 6/10
paletka 6,5/10

Čo na úpravu obočia používate najradšej vy?

- cc -

10 komentárov:

  1. Ja používam klasické zastruhávacie ceruzky od Catrice. Odtieň mi sedí a vydrží mi celý deň. Teraz mám aj jednu od Avonu takú vysúvaciu so skoseným koncom avšak je tmavšia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj klasické ceruzky závidím... mne skrátka to neustále strúhanie lezie neskutočne na nervy! :D
      Na jednu od Avonu mám už napísanú recenziu :) ale nie je to tá s tým skoseným koncom. A teda práve pozitívna nebude :).

      Odstrániť
  2. já mám paletku od essence,ale už jsem přemýšlela nad permanentním obočím :) nebaví mě si jej dokreslovat

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mňa :D ale furt sa tak nejak obávam výsledného efektu...

      Odstrániť
  3. Já už přes rok používám pouze řasenku na obočí :-) to mi vyhovuje úplně nejvíce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to Ti závidím :) Mne práve úprava obočia zaberá ráno vždy najviac času a občas to býva peklo! :D

      Odstrániť
  4. Mám perfektné prirodzené moje vlastné obočko a úplne mi stačí od Trend It Up ich riasenka na obočko. To je, čo ? :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dievča, dievča... Asi si veeeľmi sekala dobrotu v minulom živote! :D

      Odstrániť
    2. Ja by som to pripísala tomu šťastnému manželskému životu radšej, to znie originálnejšie! :DDD

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...