piatok 19. októbra 2018

Cheeky Girl / chcete a potrebujete!



Predmet dnešnej recenzie, aby som sa priznala rovno, beriem ako zhmotnený sen. Ani zrátať nedokážem, koľkokrát som na blogu ospevovala môj najobľúbenejší rúž na pery ever /v preklade: matné masielko od Astoru v odtieni Vivid Divine, prekvapivo/ a teraz to prišlo – hoci v ponuke našich drogérií túto vecičku zoženiete len v troch odtieňoch, na Elnine sa konečne objavil aj štvrtý! Krásny, žiarivý koralový odtieň 025 Cheeky Girl a ja som ho pre vás otestovalaaa, jupí!

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia


Nový odtieň na mňa vlastne pozeral zo stránok Elnina už istý čas, akurát že v nenaskladnenom stave. Čo, off course, spôsobovalo moju zvyšujúcu sa nedôveru k tomu, že niekedy naskladnený bude, pretože som v jeho existnciu jednoducho neverila.
Ale holt, nemožné sa stalo skutočnosťou, strážny pes brechol na mail a preto Cheeky Girl okamžite putovala do testovacieho „košíka“, inak sa nedalo!
Začnime ale pekne od podlahy a omrknime odtiene ostatné

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia


Bohužiaľ, s matnými masielkami od Astoru mám jeden menší problémik. Občas sa to stáva a tak nejak sa tomu nevyhli ani moji miláčikovia – a síce faktu, že nie všetky odtiene sú rovnako úžasné! Zatiaľ čo Vivid Divine jednoducho bezhranične zbožňujem a Elegant Nude mám veľmi rada, tak tmavofialovú Royal Diva pokladám za asi najslabší článok. Na perách totiž /no jo, odtieň!/ tak trošku šmuhuje a zlieva sa do drobných vrások, potažmo rýh na perách a to nie je práve môjmu oku príliš lahodiace! A ani tým cudzím :). /Že tmavofialová na perách nie je vôbec mojou šálkou kávy, o tom nepolemizujem!/
Chvalabohu, môj nový feši sa rozhodne zaradí k mojím obľúbencom.

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia 
saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_swatch


Aj keď sa mi spočiatku zdalo, že tiež trošku robí šmuhy a trošičku sa zlieva do vrások pri prvotnej aplikácii – čo je už údel toho žiarivého a krásneho koralového odtieňa – po menšom pohraní sa s perami to už žiadny boj nie je. Odporúčam po dôkladnom vyfarbení pier pootierať papierovou utierkou vnútornú líniu vrchnej aj spodnej pery, aby ten prechod nebol taký viditeľný a pery následne o seba pošmrdlať. A bude po „probléme“ – robím to tak s každým jedným výrazným rúžom, niektoré sa podarí skrotiť hneď, niektoré trošku protestujú, rozhodne to ale nie je problém v prípade rúžu, ktorému je venovaný dnešný článok.

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia
 
saveonbeautyblog_claire_clairmont_astor_cheeky_girl
Fotené po celom dni v plnom pracovnom nasadení, s jedinou menšou úpravou rúžu! Vrásky sú vyretušované, off course! :D

V konečnom dôsledku, Cheeky Girl oplýva vlastne všetkými pozitívnymi vlastnosťami, ktorými jej sestrička Vivid Divine – nevysušuje pery, vydrží vám na nich do takmernekonečna a mizne z pier tak prirodzene, že stačí dať si len trošku pozor a vydrží vám na perách takmer celý deň bez potreby dodatočných úprav! Jednoznačne tlieskam.
Samozrejme, pri výbere odtieňa treba vziať do úvahy, že teplá koralová vám ten chrup predsa len trošku opticky prifarbí do žlta, to už je ale vec preferencií – či sa rozhodnete risknúť to :)

saveonbeautyblog_astor_maslo na_pery_recenzia


Ja osobne sa obávam, že slovami ani len zhruba svoje nadšenie neviem dostatočne popísať, rozhodne ale rátajte s tým, že keď tohto môjho nového miláčika dorazím, okamžite objednávam kúsok číslo dva. A teda vyzerá to tak, že len a jedine z tohto e-shopu.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a masielka od Astoru? Máte tiež vo svojej zbierke?

- cc -

4 komentáre:

  1. Nemám ani jediný másílko :/ přiznám se, že jsem jim nějak v drogeriích nevěnovala pozornost a teď koukám že ty barvy vypadají moc hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Furt to môžeš napraviť ;) v ponuke sú stále všetky verzie, matné aj tie s leskom a sú skvelé všetky. Aj keď za mňa TOP práve tieto matné :).

      Odstrániť
  2. Nemám a nechystám sa. Mala som a potom som sa pekne vrátila ku klasike a rúžom. A matnú verziu a ešte k tomu v koralovom odteini by ma nikto nedonútil, aby som si dala na seba :)))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...