pondelok 29. októbra 2018

LVLY / novinka z Déemky

Možno vaše beautymaniacke senzory pred časom zaznamenali, že do našich dééemkovských luhov a hájov dorazila nová kozmetická značka LVLY. Ak nie, tak vedzte, že sa vyznačuje elegantným, minimalistickým dizajnom, ktorý ja osobne celkom dosť žeriem a na svedomí ju má spolupráca DM drogérie a nemeckej youtuberky Paola Marie /ktorú, off course, nepoznám, nevadí :D/. Posledné dni až mesiace som pre vás testovala práve čistiaci pleťový olejtonikum a konečne nastal čas čé, aby som vám ich v recenzii aj ukázala.

saveonbeautyblog_LVLY_by_paola_maria_recenzia


Ako som už spomenula, ten dizajn naozaj milujem. Jednoduchý až maximálne minimalistický, pritom ale elegantný, čistý, každému oku lahodiaci – to ja môžem.
Plastová fľaštička s pumpičkou je teda celkom dosť malá a aj keď na odlíčenie postačuje pomerne malé množstvo, určite by som privítala, keby tá veľkosť bola aspoň raz taká. Off course, už by vec nebola taká ňuňu, že, ale to by som aj nejako prekusla.
Samotný olejček veľmi pekne vonia, trošku ovocne. Odporúča sa nanášať ho na vlhkú pleť – ja to robím tampónikom s cécéá tromi pumpnutiami pumpičkou, vyčistím pleť a následne opláchnem čistiacim gélom alebo penou. Výsledok? Musím uznať, že pleť odličuje olejček naozaj výborne, až som prekvapená – oleje na odličovanie som zatiaľ nikdy nepoužívala, takže porovnávať nemôžem, ale rozhodne som plne spokojná.

saveonbeautyblog_LVLY_cleansing_oil_ingredients

S čím som ale spokojná už oveľa menej, to je samotné balenie – keď chcem, mám občas ľavé aj tri ruky, nielen dve, ale ak mi olejček pri fotení flatlay fotiek zababre celú kameninovú tácku, potažmo ak ten olej vyteká von sám doteraz viacmenej neidentifikovanou únikovou cestou, to už nie je celkom s kostolným poriadkom, že. Na fotenie flatlay fotiek som dokonca pre istotu počkala, kým bude olejček spotrebovaný /a nepomohlo, ha ha/.
Okrem toho, vďaka permanentne umastenej fľaštičke mi pomaly ale isto zišiel zo sveta ten krásny dizajn na obale a to mi tiež nepridáva na pokojnom spánku.
Nuž, ale toto sú len také čisto kozmetické vady, inak nemám dôvod byť s odličovadlom nespokojná – paradoxne ale práve vďaka tomuto by som sa k vecičke dobrovoľne nevrátila anizanič! Rozhodne odporúčam trošku popracovať na balení samotnom, pretože toto celé zle.

Zhodnotenie oleja po spotrebovaní nájdete tu.

saveonbeautyblog_LVLY_skin_toner_recenzia

Pokračujeme pleťovým tonikom s extraktom z medu Manuka. Tu už na balenie rozhodne frfľať nemôžem a naopak, musím ho len a len chváliť – jednoduché, praktické, elegantné, funkčné. Vodička tiež jemne vonia a jej konzistencia je vlastne na pleti veľmi príjemná.

saveonbeautyblog_LVLY_skin_toner_recenzia

Tonikum by malo pleť nielen tonizovať a dočisťovať po odlíčení niečím, ale aj odstraňovať odumreté čiastočky kože a tým ju dokonale pripraviť na ďalšie ošetrenie /rozumej: patlanie krémikov, sér, masiek, atakďalej atakďalej/.

saveonbeautyblog_LVLY_skin_toner_ingredients

Neviem síce, či sa vecička svojím účinkom odlišuje od iných pleťových toník /rozhodne si na ňu prečítate dostatočné množstvo recenzií, pretože pri výbere vecí na testovanie išlo toto tonikum lepšie než teplé rožky!/, ja som s ním ale veľmi spokojná a rozhodne by som sa k nemu vrátila! Pleť je čistučká, na dotyk príjemná, nikde nič neštípe, nečervená sa, nesuší... Nemám najmenší dôvod frfľať!

Zhodnotenie tonika po spotrebovaní nájdete tu.

saveonbeautyblog_LVLY_by_paola_maria_recenzia

V konečnom dôsledku teda prvé skúsenosti so značkou LVLY vlastne výsostne pozitívne, až na ten obal olejčeka, ktorý /teda aspoň ten môj/ je skrátka strašný a preto sa v jeho prípade dnes vyhnem aj číselnému hodnoteniu – neviem si totiž predstaviť, čo mu udeliť, aby som bola objektívna a zároveň sa moje druhé ja mohlo pozrieť na to prvé v zrkadle.
Ceny celej značky LVLY sú veľmi júzerfrendly a určite z nich nezaplače žiaden rozpočet – olej stojí necelé 4 éčka a tonikum presne o euro menej. Takže je viac než pravdepodobné, že niečo od tejto značky u mňa doma ešte zakotví, uvidíme.

hodnotenie:
tonikum 10/10

Všimli ste si, prípadne už aj očekovali novú značku LVLY v našich Déemkách?

- cc -

13 komentárov:

  1. Olej mi vôbec nesadol, na mojej pokožke vytvára akýsi mastný film, ktorý neide poriadne zmyť. Avšak tonikum, to je fakt výborne. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si to nevšimla, ale možno mám len dobrý "zmývač" :D Každopádne tonikum mám radšej, súhlasím! :)

      Odstrániť
  2. Ja som si túto značku v DM vôbec nevšimla :))). Olej som ešte na odličovanie nikdy neskúsila, i keď viem, že je veľmi odporúčané, nejak sa mi to na moju zmiešanú pleť veľmi psychicky nehodí. Zato tonikum vyskúšam určite keď naň natrafím. Cena fajn a keď píšeš, že môže byť, vyskúšam. Nejak nemám chuť míňať na tento typ výrobku ťažké peniaze.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nápodobne, tiež som toho názoru, že dôkladne vyčistiť dokážu aj lacnejšie veci, tak ušetrím aspoň niekde :D.

      Odstrániť
  3. Osobně jsem ještě značku okukovat nešla, ale koukala jsem na internetu a mají hlavně moc hezké obaly. A to tonikum taky nevypadá zle :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas a tonikum môžem naozaj s kľudným svedomím len a len odporučiť!

      Odstrániť
  4. Mňa LVLY mega zaujalo dizajnom, ale z tej ponuky ma žiadny produkt veľmi nepresvedčil, aby som si ho aj kúpila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, nápodobne aj u mňa! Hlavne sa mi zdá, že je tam dosť málo vecičiek, mohli by to trochu rozšíriť. Ale to tonikum ozaj fajn! :)

      Odstrániť
  5. O značce vím, ale ještě jsem nic neměla. Zaujal mě olej, ale když teče, tak počkám až na balení trochu popracujou. Tonikum vypadá taky fajn a možná, že něco od této značky taky vyzkouším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olej nepotrebuješ k životu, to je jasné ako facka :D ale tonikum a možno aj očný krém stoja za vyskúšanie.

      Odstrániť
  6. Jasné značku som si všimla. Svoj toner som si však kúpila z Rakúska, no ešte som sa k nemu nedostala. Avšak asi som si dobre vybrala podľa tvojej recenzie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, myslím, že by sa Ti mohol páčiť... Keď aj nenadchne, rozhodne neurazí ;).

      Odstrániť
  7. Tuhle značku vidím poprvé, ale vůbec mě neláká.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...