piatok 5. októbra 2018

Naked Skin farebný korektor od URBAN DECAY / potrebujete!


Poslednú dobu mám pocit, že recenzie píšem čím ďalej, tým viac s krížikom po funuse. Jo, uznávam, že najmä v prípade skincare je toto celkom ideálny stav, bohužiaľ v mojom prípade to momentálne súvisí skôr s nedostatkom času na fotenie. Patrím síce k beautyblogerkám, ktoré na jesenno-zimný nedostatok svetla /nielen/ na fotenie frflú naozaj výdatne, ale počas jari a leta ma to viac ťahá von než do môjho fotoateliéru /rozumej: ku kuchynskému stolu pri okne/. A tak sa k vám recenzie dostávajú zväčša až po naozaj poriadnom otestovaní.
Presne tento prípad je aj farebný Naked Skin korektor od Urban Decay, ktorý vám teda dnes /keď už je jeseň vlastne v plnom prúde :)/ konečne ukážem.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_skin_korektor_peach_recenzia


Korektor som ukoristila v nemenovanej predajni parfumérie Douglas s nejakou dávno zabudnutou zľavou a k jeho kúpe sa mi viaže – ako sa posledné roky v našich parfumériách tradíciou stáva – vtipná príhoda, keď ma slečne predavačka presviedčala, že potrebujem na prekrytie kruhov pod očami korektor, určený pre černošky. Nuž, neviem, ako som to mala v tom čase vnímať, keďže bola jar a ja som ako černoška vtedy rozhodne nevyzerala... a brať to ako že tie moje fokle pod očami sú také, že sa pri pohľade na mňa deti rozplačú a psy rozutekajú, to som kategoricky odmietla... Každopádne, urobte si obraz samé.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_skin_korektor_peach_recenzia

Po porade /ha ha/ so slečnou predavačkou som teda vybrala marhuľkový odtieň Peach, ktorý sa mi zdal na prekrývanie kruhov pod očami najideálnejší. Podotýkam, že tá marhuľková farba je marhuľková len veľmi jemne a preto, najmä teraz, keď som ešte stále líznutá slniečkom, absolútne nie je potrebné prekrývať tento korektor korektorom klasickým. Napriek tomu, občas som to robila – najmä v prípadoch, ak som chcela/potrebovala trošku presvetliť očné okolie.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_skin_korektor_peach_recenzia

Korektor má klasický, stredne veľký a plne funkčný aplikátor a priznám sa, toto mne vyhovuje asi najviac. Stačí ním urobiť pár ťupiek a následne vklepať prstom, čo je najpraktickejšie, najrýchlejšie a tiež to zanechá na pleti ten najlepší možný efekt.
Konzistencia korektoru je niečo medzi mojimi obľúbenými korektormi od NARSBourjois – nie je tak krémový a „ťažký“ ako NARS, ale ani tak ľahučký ako Bourjois korektor. Povedala by som, že tá konzistencia je taká trošku plasticko-gumová /nerozumiete, nevadí!!! :D/, s aplikáciou ale nie je najmenší problém. Rozhodne ho treba zapudrovať – žiadny korektor bez jemnej vrstvičky púdru skrátka u mňa nefunguje -  a v tom prípade je jeho výdrž celý deň bezproblémová.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_skin_korektor_odtien_peach_swatch

Pigmentácia korektoru je výborná, takže s prekrývaním kruhov nie je najmenší problém ani v tom prípade, ak dáte pod oči tej hmoty naozaj minimálne.
Čo ma ako nadšenú nositeľku dioptrických /a iných/ okuliarov nesmierne teší, to je fakt, že po zapudrovaní mojím obľúbeným púdrom od Bourjois sa korektor v oblasti nosa neodtláča, nezhlukuje a nerobí žiadnu neplechu. Jeho kompatibilitu v tejto časti tváre s inými púdrami som neskúšala, keďže práve tieto miesta zo zásady pudrujem len týmto jedným púdrom, ktorý sa mi rokmi osvedčil ako naozaj najlepší.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_skin_farebny_korektor_recenzia

Korektor stojí v parfumérii niečo kolo 25 – 30 éčok, čo je v mojich očiach taká klasická parfumérková cena /mám pocit, že všetky veci, ktoré si v parfumérii kúpim, stoja 30e, neviem, čím to je :D/ a nijako ju neriešim – off course, určite si môžete počkať na nejaké superextrašpeci akcie a nakúpiť toho za podstatne viac, než len tých 30 éčok :). Tento korektor ale rozhodne za tie peniaze stojí a ja nabudúce vyskúšam asi aj tú žltú verziu - toť moje plány do budúcnosti :).

hodnotenie: 10/10

Máte skúsenosť s týmto korektorom aj vy? Čo najradšej používate na prekrývanie kruhov pod očami? Sem s tipmi! ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Já používám korektor od Catrice ten tmavší odstín :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som aj tekutý aj tuhý, celkom fajn. Ale nič zásadné pre mňa :).

      Odstrániť
  2. Ja teraz používam aktuálne od Trend it up a Catrice ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Catrice môže byť, Trend It Up som zatiaľ neskúšala, ak si dobre pamätám...

      Odstrániť
  3. Ježkove oči ! Taká cena za korekotr pod oči :))). Ja používam klasiku. Maybelline. Fantázia, nič iné nepotrebujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten s tou hahulou na konci? :D
      Na korektory si ja celkom potrpím, asi viac, než na samotný mejkap! Teda, URČITE viac :).

      Odstrániť
    2. Áno, ten :). Ja nejak extra nepotrebujem, nemám tmavé ani prepadnuté oči. To vieš, šťastný manželský život :))))).

      Odstrániť
    3. :DDD
      Ten plánujem vyskúšať už dlho, nejako sa k nemu ale neviem dopracovať.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...