piatok 23. novembra 2018

BENEFIT they´re Real! riasenka / neviem, či potrebujete!

Ak do niečoho nerada vrážam peniaze, tak sú to riasenky. Dôvod je prostý. Moje doterajšie /chabé/ skúsenosti s drahšími riasenkami boli síce výsostne pozitívne a naozaj tam vždy bol citeľný rozdiel, najmä čo sa komfortu pri samotnej aplikácii týka. Problém je ale v tom, že božský efekt môžete dosiahnuť aj s oveľa lacnejšími kúskami a tak tu už väčšinou zafunguje moja prirodzená lakomosť a snaha presvedčiť moje druhé ja, že som skrátka tak šikovná, že to zvládnem za akýchkoľvek podmienok :).
Ak ale náhle dostanete možnosť vyskúšať „zadara“ nejakú luxusnejšiu riasenku – aj keď len v miniatúrke – cesty späť skrátka nie je ;).
No a presne toto je prípad aj miniatúrky they´re Real! riasenky značky Benefit, ktorá bola pribalená k niektorému z posledných čísel Elle.

saveonbeautyblog_benefit_theyre_real_riasenka_recenzia

Riasenka they´re Real! je oficiálne prezentovaná ako niečo, čo má vaše riasy predĺžiť a zároveň im dodať objem. A zároveň oddeliť a zároveň natočiť, že. Čiže riasenka, ktorá dokáže všetko a preto jej povesť už len logicky musí byť taká, aká je.
Začnime ale pekne po poriadku.
Neviem, či môžem úplne hodnotiť komfortnosť pri aplikácii, nakoľko ide len o miniatúrku, ktoré sa v tej ruke predsa len drží inak než full verzia, ale rozhodne môžem skonštatovať, že tá kefôčka je mor!  

saveonbeautyblog_benefit_theyre_real_mascara_recenzia


Ide o aplikátor s plastovými štetinkami, ktoré sú ale tak ostré, že som si s nimi pri prvej aplikácii v jednom kuse rezala očnú buľvu – a teda poviem vám, nebolo to ani trochu príjemné! Vlastne ich nemôžem nazvať ani štetinkami, sú to regulérne ostne. Okrem toho, na konci aplikátora je taká tá „bambuľka“ /ostnatá, off course!/, ktorá by vám mala uľahčovať líčenie tým, že sa ňou môžete dostať až ku korienkom rias, prečesať ich ňou a najmä nadvihnúť.
No, neviem. Riasenka zároveň sľubuje, že ňou dosiahnete efekt umelých rias – a áno, ale jedine takých občasnepodarenýchnepodarených. Uznávam, ak majú moje riasy dobrý deň, dokáže s nimi urobiť they´re Real! riasenka doslova zázraky – predĺži, natočí, zvýrazní. Bohužiaľ, na to musia mať moje riasy naozaj ten dobrý deň, lebo zväčša to teda žiadna sláva nie je.

saveonbeautyblog_benefit_theyre_real_mascara_recenzia


Riasenka už pri druhej vrstve dosť zlepuje a na vrstvy tri rovno zabudnite! Nielen, že plne postačia vrstvy dve, ale pri troch už tie riasy vyzerajú naozaj dosť tragicky – to zlepovanie je naozaj brutálne a nevyzerá to ani trochu dobre.
Pri dvoch vrstvách teda síce môžete dosiahnuť sľubovaný efekt umelých rias, ale bohužiaľ, v prípade, že sa mne osobne nepodarí ustriehnuť to, na riasach dosť často vytvorí riasenka nie príliš vábne vyzerajúce hrčky /a zlepence, ako inak!/ a vďaka tomu vyzerajú riasy tak trošku neučesane.
Jediným benefitom :) they´re Real! riasenky je asi to, že riasy sú naozaj celkom výrazné – aspoň teda benefitom na mojich očiach, že. V tomto prípade si ale tak trošku myslím, že neduhy, ktoré som popísala v tomto článku, sú neduhmi čisto objektívnymi a presne to isté bude robiť riasenka aj na vašich riasach. Poznám síce všeobecnú obľúbenosť tejto vecičky, ale popravde nie celkom ju chápem...

saveonbeautyblog_benefit_theyre_real_mascara_recenzia

Samozrejme, som moooc rada, že som túto riasenku vyskúšala, ale po mojej skúsenosti do plného balenia rozhodne ísť neplánujem. Jej cena – podľa prepočtov rátam, že sa pohybuje niekde okolo hranice 25 - 30 éčok – nie je pre mňa teda ani trochu zaujímavá.
Tentokrát hodnotenie aj vďaka nemožnému aplikátoru radšej vynechám.

Skúšali ste túto riasenku? Ak áno, fakt by ma zaujímal váš názor na ňu.

Zhodnotenie riasenky po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -



16 komentárov:

  1. keď som zbadala štetinky, chytali ma mdloby... :D ... ja by som sa ju neodvážila kúpiť... zamilovala som si špirálu od yves rocher - sexy pulp black

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lusil nápodobne... A to si ju ešte neskúšala! :D
      Tú riasenku od YR som kedysi mala a tiež som s ňou bola veľmi spokojná.

      Odstrániť
  2. tak ja mám úplne opačne názor... :D za mňa jedna z najlepších aké som kedy mala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Ti to verím, riasenky sú individuálne až príliš a pokiaľ Ti nevadí ten aplikátor... Ja to len porovnávam s mojou milovanou riasenkou od Clinique, ktorá na mojich riasach robí väčšie zázraky a aplikácia farby tou kefkou je ako pohladenie pierkom :)

      Odstrániť
  3. Mne by možno stačila, dve vrstvy si dávam málokedy. Zvyčajne sa mi to totiž pri každej riasenke v druhej vrstve riasy zlepili.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ako u ktorých riaseniek, ale jedna vrstva mi tuším ešte v živote nestačila :D väčšinou dve a občas aj tri...

      Odstrániť
  4. Fakt to asi záleží od mihalníc, ja som ju naopak mala veľmi rada :) ale BadGal Bang je lepšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno ale v tomto prípade čo mi prekáža PREDOVŠETKÝM, je ten aplikátor! :)

      Odstrániť
  5. Och to je úplne najhoršie keď riasenka stojí nejaké peniaze a ešte je aj úplnou katastrofou! :/
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno :D táto ale určite zas takou katastrofou nie je, len teda tá štetka je tak trochu životu nebezpečná! :D

      Odstrániť
  6. Tak za mňa je táto riasenka TOP. A celkovo riasenky od Benefitu sú všetky skvelé a sedia mi úžasne.
    Je pravda, že mám riasy dlhé, husté, vytočené dohora, takže toho veľa nepotrebujem. A z tejto riasenky mi stačí jedna vrstva a fantázia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kks... Ja viem, že riasenky sú prudko individuálne, ale koľko Ti trvalo, lež si sa naučila bezpečne manipulovať s tou kefkou?? :D

      Odstrániť
    2. Budes ma nenavidiet, ale ihned? Sadla mi hned na prvykrat bez problemov. Planujem si ju kupit zase v Douglase najblizsie ked pojdem.

      Odstrániť
    3. :DDD
      Ja sa už neviem dočkať chvíle, keď ju vyhodím :D a myslím, že to bude čoskoro, už je dosť suchá a ešte začína aj opadávať! :D

      Odstrániť
  7. O řasence jsem už slyšela. Ale nepatřím k těm, co by dávaly více jak 300 Kč za řasenku. No a co kdyby mi tato miniaturka vyhovovala, to bych pak chtěla plné balení :-D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kto by o nej nepočul, že jo... Ako som už napísala, mám to podobne. Ale ak by ma fakt nejaká pekelne ohúrila, bola by som ochotná do nej vraziť aj dvojmiestnu cifru! Ale taká zatiaľ neexistuje :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...