piatok 25. januára 2019

SAVEONBEAUTY Top Products za rok 2018 / skincare a iné

Štatistický január pokračuje :D a my si dnes dáme výber toho najlepšieho, čo ma postretlo v roku 2018 v mojom beautyblogerskom mikrokozme. A dnes už taká ukecaná nebudem, sľubujem! :)
Ak ste čítali článok o najlepšej dekoratívke, vzhľadom na jeho dĺžku môžete nadobudnúť /mylný/ dojem , že som počas minulého roka frčala najmä na nej a skincare som tak trošku zanedbávala. Je pravda, že som sa možno viac než v minulosti začala zaoberať kozmetikou dekoratívnou, to jo, ale rozhodne problém nie je v tom, že by som zanevrela na recenzovanie patladiel a mazadiel!
Vysvetlenie je jednoduché. Čo sa starostlivosti o pokožku týka, som dosť za konzervu a to sa odráža aj v počte noviniek, ktoré na pleť v priebehu roka napatlem a maximálne NEbeautyblogersky ostávam radšej verná svojim stáliciam /aspoň teda občas! :)/.
Napriek tomu tu ale máme zopár lahôdok, ktoré vám v dnešnom článku ukázať rozhodne musím.

saveonbeautyblog_larens_syn_ake_eye_and_more_recenzia




Takže mrknime najskôr na tvár a začnime očným krémom.
Teda, Syn Ake Eye & More od Larens až takým krémom nebude, ide skôr o vec gélovito-olejovitej konzistencie /lepšie popísať asi nejde/ s excelentným vstrebávaním a excelentným účinkom. Naozaj asi najlepšie očné patladlo, aké som kedy vyskúšala, ktoré viditeľne zjemní vrásky v očnom okolí a ako bonus je ešte aj neuveriteľne príjemné. Potrebujete niečo viac? Nemyslím! 

saveonbeautyblog_clinique_all_about_eyes_ocny_krem_recenzia


Rozhodne ale v tejto kategórii musím spomenúť aj očný krém All about Eyes od Clinique, ktorý prekvapil svojimi príjemnými užívateľskými vlastnosťami a skvelou hydratáciou, ktorú očnému okoliu poskytuje.

saveonbeautyblog_cosmetici_magistrali_kamilla_pletova_voda_recenzia


saveonbeautyblog_clinique_twice_a_day_exfoliator_pletova_voda_recenzia



V oblasti čistenia/tonizácie pleti tu opäť máme dvoch favoritov, medzi ktorými som sa nedokázala rozhodnúť. Pleťová voda Kamilla od Cosmetici Magistrali  aj tá od Clinique boli skrátka úžasné a myslím, že ani s jednou nešliapnete vedľa! Obe pleť výborne dočistia a najmä – nechajú ju tak krásne zhydratovanú, až máte tendenciu nepoužiť krém ha ha.

saveonbeautyblog_avon_lush_lips_balzam_na_pery_recenzia



Balzamy na pery sú mojou takmerceloživotnou mániou /jo, ako decko som ich neznášala!/ a popravde nie som tak úplne nadšená, že som v priebehu roka 2018 objavila len jeden jediný, ktorý ma zaujal a ešte aj od Avonu! :D Nuž, vanilkový balzam Color Trend Lush Lips bol naozaj skvelý a rozhodne vám ho môžem odporučiť vyskúšať. Off course, prekusnite ten obal – ja s tým bojujem ako drak!

saveonbeautyblog_larens_coffee_scrub_and_mask_recenzia



Je mi maximálnym potešením, že som v dnešnom článku nemusela odignorovať kategóriu peelingov a pleťových masiek – na týchto veciach totiž ulietavam podobne ako na balzamoch na pery alebo krémoch na ruky. Coffee Scrub & Mask od Larens môžete použiť ako na tvár, tak aj celé telo a opäť raz garantujem spokojnosť /aj keď takéto zásadné vyjadrenia do sveta púšťam naozaj nerada!/. 

saveonbeautyblog_the_body_shop_pletova_maska_recenzia


No a ak následne po nej aplikujete hydratačnú bombu v podobe pleťovej masky s vitamínom E od The Body Shop, vaša pleť si bude skutočne rochniť od spokojnosti.
Z pokožky tváre tak môžeme plynulo prejsť na pokožku tela. 

saveonbeautyblog_nuxe_telovy_olej_recenzia


Viem, viem, sľúbila som vám, že na trblietkový telový olej od Nuxe sa pozrieme detailnejšie v samostatnej recenzii, ale už to tak vyzerá, že sa k tomu dopracujem až tento rok. Každopádne, do tej miniatúrky, ktorú som vám spomenula v letných top produktoch, som sa celkom zamilovala a recenzia určite bude! 

saveonbeautyblog_the_body_shop_satsuma_sprchovaci_gel_recenzia


Z kategórie sprcháčov si spomínam /okrem mojich obľúbených sprcháčov od Dove, ktoré vám ospevujem pravidelne každý rok/ len na Satsuma sprchovací gél od The Body Shop – neviem, či náhodou nešlo o limitku, ale tá mandarínkovo-citrusová vôňa bola neskutočná! Vône značka naozaj vie, aj keď tie ceny nie sú ani trochu júzer frendly, uznávam...
Zabudnúť si nedovolím na ďalšiu moju obľúbenú kategóriu – krémy na ruky

saveonbeautyblog_loccitane_krem_na_ruky_recenzia


Tradične ulietavam na tých od L´Occitane a v roku 2018 som „objavila“ ten s vôňou vanilky. Ak by som niekde uvidela zatiaľ nevidenú väčšiu verziu, než je tá 30 mililitrová, rozhodne beriem! Vďaka konzistencii aj vôni je to niečo, čo určite potrebuje každá milovníčka vanilky!


saveonbeautyblog_pantene_foam_conditioner_recenzia


V kategórii vlasovej starostlivosti si dovolím vyzdvihnúť penový kondicionér od Pantene, ktorý síce ako kondicionér stál za dve veci, ale ako stylingový prípravok na objem vlasov bol priam neskutočný! Snáď ich výroba už neskončila – vzhľadom k tomu, že ten môj bol kúpený vo výpredaji za ani nie 2 éčka!
Celkom na záver som sa rozhodla – ako malý bonus – ukázať vám netradične zubnú pastu.

saveonbeautyblog_ecodenta_zubna_pasta_recenzia


V už tuším treťom balení mám doma bieliacu čiernu zubnú pastu Ecodenta, ktorá naozaj funguje! Navyše má prírodné zloženie, takže nejakých agresívnych látok obávať sa asi nebude potrebné, že jo.
No a to by sme mali všetko, na čo som si po úmornom lustrovaní minuloročných recenzií spomenula. Ešte nás čaká prehľadovka s kozmetickými sklamaniami /tiež ich bude celkom dosť!/ a tým by sme mohli uzavrieť rok 2018.
Tešíte sa? :) Ja sa priznám, že už asi aj áno! :D


- cc -

6 komentárov:

  1. Používam Nuxe, L´Occitane a obe vecičky z Clinique a súhlasím, všetko sú to supervecičky. Očný krém od Clinique je skvelý nielen na hydratáciu, ale aj keď máš oči podráždené (z čohokoľvek, od makeupu), fantasticky to očné okolie upokojí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sa teším, že máme nejakých tých obľúbencov spoločných ;)

      Odstrániť
  2. Viem, že všade okolo nás je plno kvalitnej kozmetiky. Ale mňa teší, že pracujem práve s Larens, keďže má okrem iného maximálne "nabitú" PROFI radu. A to je pre prácu v Štúdiu to najdôležitejšie. Synergia profesionálneho ošetrenia s domácim sa odzkadľuje na tvárach takmer 300 klientov Štúdia - Adelma. Ďakujem za ich priazeň a tiež tebe, Claire, za nestranné hodnotenie produktov. Už teraz sa teším na ďalšiu spoluprácu a verím, že ďalšími novinkami bude tvoj "xichtík" uspokojený.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Adel a rado sa stalo. Budem Ti vďačná asi do konca života, že som objavila vďaka Tebe značku Larens a na ďalšiu spoluprácu sa moc teším, tak nech Ti to odsýpa v Štúdiu ešte lepšie ako doteraz... Vyzerám ako prdelolez teraz, jupí :D

      Odstrániť
  3. Značku Clinique už chci delší dobu zkusit. Nejvíce mě láká ta mini tyčinka na akné.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite stojí za bližšie mrknutie očkom, sama sa na to chystám ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...