piatok 8. marca 2019

Predjarné nákupy a testovačky


Dnes to tu bude asi trochu nuda. Počas februára som sa snažila nakupovať naozaj len tie veci, ktoré k životu potrebujem, takže ukazovať asi veľmi nie je čo. Paradoxne, práve v tejto várke nových prírastkov sa mi podarilo objaviť zopár vecičiek, na ktoré vám asi dobrovoľne šupnem aj samostatnú recenziu – čo až tak často teda ozaj nerobím!
Ktoré to budú? :)

saveonbeautyblog_fructis_kozmetika_recenzia


saveonbeautyblog_nivea_micelarna_voda_recenzia

S najväčšou pravdepodobnosťou banánová maska na vlasy Fructis od Garnier a tak trošku inovovaná micelárka od Nivey. Obe v podstate prekvapili a dokonca obe v tom pozitívnom slova zmysle.
Prekvapil aj lesk na pery Beetique, ktorý som si dobrovoľne /#achbože/ vybrala na testovanie z Déemky. A vlastne o ňom budem tiež písať dobrovoľne, aj keď... No veď tešte sa.

saveonbeautyblog_beetique_lesk_na_pery_recenzia

Za zmienku dnes ale stoja najmä moje tri osvedčené a najmä zamilované stálice, ktoré som si opäť raz ukoristila – Atoderm Nutritive od Biodermy, samoopaľovacie telové mlieko BaleaEveron balzam na pery od Weledy

saveonbeautyblog_nakupy_februar_2019

Tú poslednú vec naozaj milujem a aj keď minulú jar som jej bola neverná s vanilkovým balzamom na pery od Avonu, túto jar sa k nej opäť vraciam! Ach jo, táááááá vôňa!!! A účinok tiež. 

saveonbeautyblog_johnsons_sprchovaci_gel
  
saveonbeautyblog_nakupy_februar_2019

Samoopaľovákom som sa rozhodla ladiť tón mojej kože pred /cudzou, neľakajte sa!/ svadbou, ktorej sa mám začiatkom mája zúčastniť, keďže predpokladám, že nasledujúce dva mesiace sa toho na slnku asi moc nenasmažím, že. No a Atoderm Nutritive? Trošku humorné... Keďže som sa nemohla nabažiť môjho nového obľúbenca, pleťového krému od Larens, nedokázala som si urobiť pauzu na nafotenie výrobku až dovtedy, kým som ho takmer celý neminula. A keďže s týmto nemilým javom sa spája práve masakrovanie tuby do všetkých možných aj nemožných podôb, k tej pauze som bola nakoniec prasprosto donútená a preto som si urgentne musela zaobstarať náhradné pleťové mazadlo! A jo, v podobe ďalšieho môjho obľúbenca.

Čím všetkým ste si urobili radosť vo februári vy? Máte tiež nejaké stálice, ktoré kupujete podľa ročných období ako ja? :)

- cc -

8 komentárov:

  1. Masku Garnier na vlasy mám taky a jsem s ní moc spokojená :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Túto banánovú? Ja som bola donedávna presvedčená o tom, že sú len dve :) určite mám v pláne skúsiť aj tie ostatné...

      Odstrániť
  2. Mega sa teším na recenziu Beetique... lebo taký holografický lesk mi príde ako riadne retro :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja sa teším na jej písanie :D V podstate by som mohla recenziu vypustiť do sveta hneď po prvom vyskúšaní, také jednoznačné to je :D Čakám ale ešte na paletku rozjasňovačov, ktorú by mi mali poslať, takže potom to dám zrejme spolu...

      Odstrániť
  3. Som veľmi zvedavá na tú celú radu Nivey, stále je to moja obľúbená značka, i keď ju už toľko nekupujem.
    Án, sú veci, ktoré kupujem cielene v tom konkrétnom ročnom období. Ale to skôr telová starrostlivosť (mlieko) a krémy na ruky. Inak ani veľmi nie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto robím aj ja bežne, skôr som ale myslela také niečo, že z nostalgie kupuješ, respektíve kvôli vôňam a tak podobne :)...
      Recenzia minimálne na tú micelárku bude určite.

      Odstrániť
  4. Tu masku jsem si do Garnier moc oblíbila :-) ta banánová vůně je skvělá a hlavně jí ještě několik hodin po mytí cítím z vlasů :-) i přesto, že si vlasy žehlím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...