pondelok 24. júna 2019

NUXE fraiche de beauté krém / najnovší objav!


Keďže aktuálne prebieha na Elnine akcia na moju obľúbenú značku Nuxe, rozhodla som sa, že si s recenziou na dnešnú vecičku trochu švihnem. Pleťový krém Fraiche de Beauté vo verzii riche testujem už pár týždňov a práve pri krémoch hydratačných je toto beztak už celkom dostatočný čas na posúdenie toho, aký je - či sa do neho zamilujem alebo ho budem preklínať do tretieho kolena.
No, to druhé ale veru v tomto prípade nehrozí.

saveonbeauty_nuxe_creme_fraiche_de_beaute_riche_recenzia

Ja som sa totiž znova zamilovala do nejakého patladielka. Všimla som si, že obzvlášť pri značke Nuxe sa mi to stáva celkom často – drvivá väčšina z toho, čo som vyskúšala, mi naozaj sadla a keďže drvivá väčšina z celého portfólia značky aj neuveriteľne krásne vonia, no tak od toho je v mojom prípade už len na skok k závislosti :).
Môj krém je určený na intenzívnu, až 48hodinovú hydratáciu suchej, veľmi suchej a citlivej pleti a zároveň má chrániť pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia. Obsahovať má viac ako 93 percent zložiek prírodného pôvodu a v jeho zložení nájdete také lahôdky ako extrakt z akácie, hrachu, zeleného čaju, mandle, ovsa, kokosu a neviemčovšetko, nad čím sa mi nechce ani zamýšľať, ale každopádne to vyzerá dobre :D. 

saveonbeautyblog_nuxe_kozmetika_recenzia

Balenie je klasické téglikové a v podstate som tomu aj rada. Jeden z mojich najobľúbenejších krémov inej značky má balenie pumpičkovénepriehľadné /rovná sa smrteľná kombinácia!!!/ a zakaždým mi dokáže pripraviť nepríjemné prekvapko v podobe spotrebovania obsahu! :D Peklo...
Na krémiku od Nuxe sú najlepšie tri veci. Konzistencia, vôňa a účinok :). Konzistencia je presne taká, akú milujem – veľmi hustá, avšak nie hutná a snáď to z môjho popisu pochopí aj niekto iný než ja! Krém skrátka napriek hustej konzistencii nepôsobí na tej pleti ťažko a je veľmi, veľmi, veľmi príjemný!

saveonbeautyblog_nuxe_fraiche_de_beaute_pletovy_krem_recenzia

Maximálne bombastická je aj vôňa – ako sme už pri značke Nuxe zvyknutí. Toto je skrátka radosť patlať na tvár a nech mi vraví kto chce, čo chce, neparfumované krémy sú možno pre citlivú pleť fajn, ale nad ten pocit, keď na seba mažete niečo, čo vám megavonia, skrátka niet!!! Tento krém vonia ako čerstvo rozkvitnutý agát, veľmi jemne pančnutý citrusmi a kvetinkami a panebože, toto je eňo ňuňo!
Našťastie, chrochtať blahom smelo môžem aj nad účinkami samotnými a mám pocit, že tento krém bol robený pre mňa. Moja pleť je presne tá suchá až veľmi suchá a občasne citlivá, ako sa píše na škatuľke a preto sa vlastne ani nedivím, že mi krém maximálne vyhovuje. 

saveonbeauty_nuxe_fraiche_de_beaute_riche_pletovy_krem_zlozenie

Neviem síce posúdiť, či tá hydratácia naozaj trvá 48 hodín, keďže tento krém na seba patlám v 12hodinových intervaloch, teda ráno a večer, každopádne pleť je na dotyk aj pocit neskutočne príjemná, vyhladená, napitá vody a tento pocit trvá celý deň, potažmo celú noc. Krém nerobí problémy ani ako podklad pod mejkap /off course, po riadnom vstrebaní!/ a ja mu nemám absolútne čo vyhodiť na jeho krémové oči.
Krémik existuje aj vo verzii pre pleť normálnu /na ktorom aktuálne už nejaký ten piatok frčí moja máti/. Okrem neho nájdete v rámci línie Fraiche de Beauté aj hydratačné sérum, zmatňujúci fluid alebo pleťovú masku, ktoré zhydratujú akýkoľvek typ pleti, tak v prípade záujmu môžete hodiť očkom aj po nich.
Cena dnešnej hlavnej hviezdy na Elnine je aktuálne cécéá 15 eur, čo je v tom mojom meradle furt dobrá cena, ale myslím si, že do tohto krému sa oplatí ísť aj bez akejkoľvek akcie. Ja mám skrátka nového obľúbenca.

Vaše skúsenosti so značkou Nuxe?

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -

2 komentáre:

  1. Já jsem zatím zkoušela (a zamilovala si) jen klasiku - multifunkční olej a balzám na rty. Už jsem si chtěla povzdychnout, že tohle nebude nic pro mně, když mám mastnější pleť, ale ke konci jsi zmínila ten zmatňující fluid a ten by se mi zamlouval:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D to poznám!
      Balzam mne, bohužiaľ, nevyhovuje... Mám ešte tú staršiu verziu a už asi rok a pol po záruke a nie a nie to minúť! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...